2023 yılının makyaj trendi!

2023 yılının yaklaşmasıyla birlikte bu senenin gözdesi olacak makyaj trendleri de belli olmaya başladı. Yeni yılla birlikte çok çarpıcı ve dikkat çekici makyajlar ve renkler öne çıkmaya başladı. 2023 yılında makyajlarda bol bol ışıltının etkisini görebilirsiniz. 2023’te popüler olacak güzellik trendlerini öğrenmek istiyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atın.

2023 yılının gelmesine çok az bir kala bu senenin makyaj trendleri de belli olmaya başladı. Makyaj yapmayı çok seviyorsanız yeni güzellik trendlerini yakından takip etmeniz gerekir. Demode bir makyajla kötü bir görünüm elde etmemek için 2023 yılında bu ipuçlarını aklınızdan çıkarmayın.

PARLAK TONDA ALLIKLAR

Cildinize canlılık katan allıklar 2023 yılında da çok sık kullanılacak. Genellikle herkes makyaj yaparken doğal tonlarda olan allıkları kullanmayı önemsiyor. Ancak 2023 yılı itibarıyla allıklarda daha parlak tonlar ön plana çıkıyor.Önümüzdeki yıl, geçmiş yılların favorisi olan 70’lerin trendinin yeniden dirilişini görmeye hazırlanıyor. Daha parlak tonlu dağınık bir görünüm veren allıklar 2023 yılının favorisi olacak.

IŞILTILI SÜSLEMELER

IŞILTILI SÜSLEMELER 

Yapay elmaslar ve değerli taşlar gibi ışıltı ve süslemeler uzun süredir trend haline geldi. Bu süslemeler makyajınızı daha çekici ve iddialı hale getiriyor.Göz kapaklarınıza ya da yanaklarınıza uygulayabileceğiniz ışıltılı süslemeler daha dikkat çekici görünmenize destek oluyor. Ayrıca cildinize canlılık katıyor. Makyajınızı tamamen bitirdikten sonra bu süslemeleri cildinize yapıştırabilirsiniz.Göz çevrenizde, çilleri süslemek için veya dudaklarınızı belirgin bir etki için kontürlemek için de kullanabilirsiniz. Onları koyu siyah göz kalemi ile eşleştirebilirsiniz. Mücevherler, zarif ve şık kalırken yıldız tozu benzeri bir his verir.

DUMANLI GÖZ MAKYAJI

DUMANLI GÖZ MAKYAJI 

2023 yılında özellikle kış aylarında dumanlı göz makyajlarını bol bol göreceksiniz. Hemen hemen her göz şeklinde güzel duran dumanlı göz makyajı ile buğulu bakışlar elde edebilirsiniz.Dumanlı göz makyajının dışında uzun ve çekici kirpikler de bu yıl çok moda. Kirpikleri uzun ve dolgun gösteren rimelinizi çantanızdan eksik etmeyin ya da takma kirpiklerden destek alın.

CANLI VE PARLAK DUDAKLAR

CANLI VE PARLAK DUDAKLAR 

90’ların trendlerinin dönüşüyle ​​birlikte dudaklarda da mat görünüm 2023 yılı itibarıyla geride kalıyor. Parlak dudak ve ikonik kahverengi dudak kalemi ve balsam görünümü ile çekici dudaklara sahip olabilirsiniz.Besleyici balsamlar ve yüksek etkili dudak parlatıcılarının yanı sıra, dolgunlaştırıcı yağlar, da bu yıl dudak makyajında çok sık tercih edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Reklam: info@nerodijital.com

Basın: info@sosyetiq.com