2023 yılı makyaj trendleri

Göz alıcı taşlar, buğulu gözler veya simler… Her biri birbirinden özel trendler sayesinde görünümünüzde bambaşka bir hava yaratabilir ve stilinize hareket kazandırabilirsiniz.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-1 - Saç Bakım Güzellik

2023 Makyaj Trendleri

Bu sezon dünyaca ünlü markaların defilelerinde seyrettiğimiz modellerin makyajları 2023 yılının makyaj trendlerine de ışık tuttu. Farklı detayların kullanıldığı makyaj modelleri her zamanki gibi ilgi çekici görünümler sunuyor. İşte en yeni makyaj trendleri

Taşlı Makyaj

Festival kültürüne ait olan göz taşları bu sezonun favori makyajlarına renk katıyor. Renkli taşların yanı sıra renksiz taşlar da gözlerin kenarına yapıştırılarak makyajın en ilgi çekici aksesuarı haline geliyor. Siz de özel davet ve konserlerde cool bir imaj arayışındaysanız 2023 makyaj modelleri arasında bulunan göz taşlarından faydalanabilirsiniz.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-3 - Saç Bakım Güzellik

Simli Makyaj

Makyajın olmazsa olmazı olan göz bölgesi bu sezon parıltılarla canlanıyor. Simli ve metalik parıltılı farlar bu sezonun havalı göz makyajlarına imza atacak. İddialı ve dikkat çekici bir görünüm için parıltılı göz farlarınızı uygun renkteki taşlarla tamamlamayı deneyin.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-5 - Saç Bakım Güzellik

Dumanlı Göz Makyajı

Göz makyajı trendleri içinde adeta bir klasik olan dumanlı göz makyajı, bu sezon da tahtını kimselere kaptırmıyor. Koyu farlarla yapılan bu makyaj, bu sezon hafif dağıtılarak yapılıp daha minimal bir görünüme sahip olacak. Dumanlı göz makyajınızı nude rujlarla tamamlayarak tüm ilgiyi gözlerinize çekebilirsiniz.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-7 - Saç Bakım Güzellik

Gotik Makyaj

Milano Moda Haftası’ndaki defilelerde karşımıza çıkan gotik makyaj, sezonun en sıra dışı stillerinden biri. Koyu gözlere dikkat çeken bu makyajı pürüzsüz bir ten görünümü ile birleştirerek tüm odak noktasını gözlerde tutabilirsiniz. Partilerde ve özel günlerde bu dramatik makyaj stilinden faydalanabilirsiniz. Gotik makyajın yanı sıra baking makyajı hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorsanız içeriğimize hemen göz atabilirsiniz.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-9 - Saç Bakım Güzellik

Bordo Makyaj

Birkaç sezon önce moda olan bordo, bu sefer hem gözlerde hem de dudaklarda trend haline geliyor. Özellikle kış makyaj trendleri arasında olan ve gotik bir hava yaratan bordo, asi ve sıra dışı görünmek isteyenlerin tercihi olacağa benziyor. Bordo makyaj stilini deri gibi çekici parçalarla tamamlayarak stil dozunu artırabilirsiniz.

Barbie Makyajı

2023 makyaj modelleri arasında kendine yer bulan barbie makyajı, özellikle genç kızlar tarafından sevileceğe benziyor. Şeker pembesi gözler ve dudaklardan oluşan bu makyaj masum ama bir o kadar da dikkat çekici bir stile sahip. Barbie makyajı yaparken gözlerde daha baskın pembeler kullanıyorsanız dudaklarınızda uçuk pembe tonlar uygulayabilir, makyajda denge yakalayabilirsiniz.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-11 - Saç Bakım Güzellik

Sade Makyaj

Abartılı ve göz alıcı makyaj trendlerine karşı bir akım olarak ortaya çıkan sade makyaj stili, tarzında minimal esintiler isteyenler için ideal bir seçim. Son makyaj trendleri içinde yer alan bu duru makyaj stilinde nude farlar ve rujlar başrolde. Makyaj yapmamış gibi duran sade makyaj stili yüzünde doğal ve modern dokunuşlar isteyenlerin favorisi olmaya aday.


Sizler için yukarıda 2023 makyaj modelleri konusunu inceledik. Siz de tarzınıza en çok yakıştırdığınız makyaj stillerini belirleyerek 2023 yılında farklı görünümler yaratabilirsiniz.

2023 Makyaj Modellerini Keşfet-13 - Saç Bakım Güzellik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Reklam: info@nerodijital.com

Basın: info@sosyetiq.com