Trend aksesuar önerileri

Kusursuz ve göz alıcı bir tarz oluşturmanın sırrı çoğunlukla küçük parçalar ve detaylarda gizli. Kimi zaman hepimizin gardırobunun temel parçası olan siyah elbiseleri farklı farklı parçalarla bir araya getirerek her güne bambaşka bir görünüm oluşturabiliyoruz.

Tıpkı bu örnekte olduğu gibi farklı renk, stil, desen ve formdaki aksesuarları kullanarak çarpıcı ve iddialı bir görünüme sahip olabiliriz. Kol saati, çanta, takı, kemer ve şal gibi aksesuarlarda alışılmışın dışında seçimler yaparak siz de moda zevkinizi ortaya koymak isterseniz derlediğimiz bu parçalara mutlaka göz atmalısınız.

Moda dünyasının temelini oluşturan aksesuarlar, görünümünüzü zenginleştirebileceği gibi alışılmışın dışında bir kombin oluşturmanıza da yardımcı olabilir.

KADINLAR İÇİN FARKLI AKSESUAR MODELLERİ 

Son dönemlerde birçok kişinin tarz rehberine eklediği gözlük zincirleri, klasik bir gözlük modelini özgün bir hale dönüştürebiliyor. Renk renk boncuklar ve çeşitli materyallerin kullanıldığı gözlük zincirleri, her kombine uyum sağlayabilir. Genellikle gözlük kullanmak istemediğimiz anlarda gözlükleri kafamıza takabiliyoruz. Ancak gözlük zincirleri sayesinde her an boynunuzda bir kolyeyi anımsatacak gözlüklerinizi dilediğiniz an takıp çıkarabilirsiniz.

Güneş gözlüğü zinciri

Güneş gözlüğü zinciri

“Gözlük zincirinden önce farklı tarzda bir gözlük kullanmak istiyorum” derseniz de özel tasarım güneş gözlükleriyle gündelik bir kıyafetle dahi göz alıcı olabilirsiniz. Bunun için kalın çerçeveli klasik gözlüklerde tercih edilen ‘renkli camlar’ son dönemlerde oldukça popüler.

Güneş gözlüğü modelleri

Güneş gözlüğü modelleri

Ya da dilerseniz özel tasarım güneş gözlükleriyle davetlerde ve özel etkinliklerde tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. 

Farklı tasarım güneş gözlüğü

Farklı tasarım güneş gözlüğü

Eğer bilek ve elde kullanılan aksesuardan hoşlanıyorsanız bileklik ve yüzük dışına çıkarak tırnaklarınıza vurgu yapabilirsiniz. Altın, gümüş ve bronz renklerdeki tırnak aksesuarlarıyla ellerinizin güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz.

Tırnak aksesuarı

Tırnak aksesuarı

Yalnızca tırnakta değil de elin tamamında aksesuar kullanmak isterseniz bir eldiveni anımsatan boncuk detaylı aksesuarlara şans verebilirsiniz.

El aksesuarları

El aksesuarları

Öte yandan zarafet ve sadeliği bir araya getiren inci detayları da tarzınıza yansıtabilirsiniz. Özellikle ellerde inci detaylı aksesuarlar kullanmak sizi herkesten farklı kılabilir.

İnci el ve bilek aksesuarları

İnci el ve bilek aksesuarları

Sıra dışı bir aksesuar kullanmak isterseniz ayak ve ayak bileklerinde tercih edilen takılara şans verebilirsiniz. İster boncuklu ister parlak detaylı bu takılar, kış mevsimi için pek uygun olmasa da yaz aylarında şıklığınıza şıklık katacak. 

Ayak takıları

Ayak takıları

Farklı bir tasarım aksesuar kullanmak yerine elinizde olan aksesuarları da değerlendirebilirsiniz. Her kadının toka kutusunda mutlaka yer edinen tel tokalar bu noktada enfes bir görünüm yakalamanızı sağlayabilir. Topuz saç modeli yaparak saçlarınızın arka kısmında renkli tel tokalarla dilediğiniz şekli yansıtabilirsiniz. 

Tel toka tasarımı

Tel toka tasarımı

Son dönemlerin trend parçalarından biri olan saç aksesuarları arasında saç zincirleri yer alıyor. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızları tarafından da sıklıkla kullanılan saç zincirleri, sade bir elbiseyi adeta kırmızı halı görünümüne kavuşturabiliyor. Siz de özel davet ya da kutlamalarda bu aksesuarı tercih edebilirsiniz.

Saç zinciri

Saç zinciri

Ceket ve gömlek gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarını oluşturuyorsa size harika bir önerimiz daha var! Ceketlere orijinal bir dokunuş yapmak için piyasada yer alan onlarca çeşit kol düğmesiyle her gün farklı bir stil oluşturabilirsiniz.

Farklı kol düğmeleri

Farklı kol düğmeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Reklam: info@nerodijital.com

Basın: info@sosyetiq.com