2023 Burç Yorumları: Bu Yıl Burçları Neler Bekliyor?

2023’ün en önemli olayı, 250 yılda bir gerçekleşen ve büyük değişimleri başlatacak olan bir gök olayı olacak. Mart ayında Plüton Kova’ya geçecek. Ayrıca diğer bir önemli gök olayımız Satürn’ün Balık burcuna geçişi olacak. Satürn burada iki buçuk yıl seyahat edecek.

Koç

Yıla harika bir giriş yapıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koç’lar. Jüpiter birinci evinizi şenlendiredursun, siz “yeni bir ben istiyorum!” demeye devam edeceksiniz. Fırsatlar kapıda, yalnızca gerçekçi girişimler yapın. Plüton Kova’ya geçtiğinde sosyal çevreniz tamamen değişmeye başlayacak. Arkadaşlıklarınızla ilgili dönüşümlere hazırlanın. Yeni ekiplere dahil olma ihtimaliniz artacak. Bir topluluğa aitseniz, orada daha etkin bir rol alacaksınız. 

Satürn Balık geçişinde ise yaklaşık iki buçuk sene korkularınızla yüzleşmeye hazır olun! Kendinize şifa verin, iç dünyanıza daha çok vakit ayırın. Gizli düşmanlarınız varsa, onlarla ilgili bazı durumlar da açığa çıkabilir. Gözünüzü açın. Bu süreç içerisinde kendi kalbinizin sesini dinlerken, öz otoritenizin de farkında olarak dengede kalmaya çalışmalısınız. Bağımlılıklarınızdan arınmak için harika bir dönem.

Jüpiter Boğa geçişinde gündeminiz öz değeriniz olacak. Maddi kazançlarınız artacak. Mayıs sonrası bazı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendi değerinizi her şeyin önüne koymak isteyeceksiniz. Temmuz’daki Venüs retrosuyla yaratımlarınızı dışa doğru değil de içinize doğru yapmak isteyebilirsiniz. Şarkı söylemekten ziyade beste yapmaya yönelebilirsiniz.

Boğa

Bu yılın başlarından itibaren sizi bir şifalanma süreci bekliyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Bağımlılıklardan arındığınız ve evrenle bağlantınızın kuvvetlendiği bir süreçtesiniz. Yaratıcılığınızı ve vizyonunuzu kullanın. Plüton Kova’ya geçtiğinde kariyer alanınızda dönüşümler kapıda. İş veya pozisyon değiştirebilir veya mesleki anlamda yepyeni bir alana geçmek isteyebilirsiniz. Ya da tamamen işi ve şimdiye kadarki düzeni bırakıp, buralardan özgürleşebilirsiniz.

Satürn Balık geçişinde ise arkadaşlarınızı elemeye başlayabilirsiniz. Size şifası olmadığını, size zarar verdiğini düşündüğünüz kişileri hayatınızdan çıkaracaksınız. Daha organik ve kalpten bir bağ kurabildiğiniz toplulukların içerisinde aktif bir şekilde yer almak isteyeceksiniz. Jüpiter Boğa geçişinde şans kapınızı çalacak. Kendi değerlerinizle veya hayatta değer verdiğiniz şeylerle alakalı bazı maddi ve manevi kazançlar elde edebilirsiniz.

Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeter ki konfor alanınızdan çıkın, değişime direnmeyin. Venüs retrosuyla ev, yuva, mal mülk sahibi olma konularıyla alakalı ani hamleler yapmayın. Annenizle olan ilişkinizde de pireyi deve yapmadan, ortalığı yakmadan, öz değerinizi gözeterek dengelenmeye çalışın.

İkizler

Bu yılın ilk yarısına kadar hayal ettiklerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır olun sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Yeni arkadaşlar edineceğiniz, sosyal çevrelerde fink fink gezeceğiniz günler başlıyoooorr! Topluluklara karışın! Plüton Kova’ya geçtiğinde yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili fazla açılmadan etkili bir biçimde krizleri de sezerek, genişlemeye başlayabilirsiniz. Uzunca bir süredir gerçekleştiremediğiniz o yurt dışı hayalinize kavuşabilirsiniz. Hukuki süreçlerinizle alakalı bir sorun yaşıyorsanız, dönüşüm ve değişim rüzgarları esmeye başlıyor! 

Satürn Balık geçişinde, kariyerinizle ilgili yeni bir süreç başlayacak. Sanatla yaratımla ilgili bazı gündemleriniz olabilir. Yaratımlarınızı kariyeriniz haline getirmek için güzel zamanlar! Bu sürece, hayalinizi öz otoritenizin de desteğiyle gerçekleştirme, manadan maddeye doğru yol alma süreci de diyebiliriz. Kariyerinizle ilgili sorumluluklarınız artıyor. Sakın tembellik etmeyin. 

Jüpiter Boğa geçişinde yaratıcılığınız ve sezgileriniz devrede. Hayal ettiğiniz şey ayağınıza gelecek. Mayıs’tan itibaren bedensel ve ruhsal açıdan bir iyileşme sürecine gireceksiniz. Kendinizle ve iç dünyanızla ilgili revizyonlar gündemde. Venüs retrosuyla beraber aşk hayatınızla ilgili geçmişteki hatalarınızı tekrarlamamaya dikkat edin!

Yengeç

Mayıs ayına kadar kariyer konuşacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler. Yeni bir işe girebilirsiniz, üstlerinizden bazı güzel destekler alabilirsiniz. Plüton Kova’ya geçtiğinde ise devrim niteliğinde bir dönüşüm yaşamaya başlayacaksınız. Bu dönüşüm ortak kazançlar, miras, emlak konularıyla ilgili olacak.

Cinsel anlamda da yenilikçi fikirlere daha açık olacaksınız. Özgürleşme ihtiyacınız artacak. Gölgelere dikkat! Krizleri yönetmeye bakın. İlişkilerde saplantılı olmayın. 

Satürn Balık geçişiyle beraber hukuki meseleler, yurt dışıyla alakalı bağlantılar, derin felsefelerle olan ilişkileriniz, genişleme ve açılma ihtiyacınız gündeminizde olacak. Sorumluluklarınızın bu konularda arttığını göreceksiniz. Jüpiter Boğa geçişinde, yeni insanlarla tanışmaya ve güvenli bağlar kurmaya meyledeceksiniz. Boğa toprakla alakalı olduğundan ve siz de Yengeç etkili olduğunuzdan, bu komüniteler içerisinde kendinizi herkesten daha fazla güvende hissetmek isteyebilirsiniz.

Yılın ilk yarısında ektiğiniz tohumların yılın ikinci yarısında filizlendiğini göreceksiniz. Venüs Aslan’da retro hareketine başladığında ise maddi konularda, kazançlarınızda ve harcamalarınızda daha dikkatli adımlar atmanız gereken bir döneme gireceksiniz. Temmuz-Ağustos civarı kesenin ağzını kontrolsüzce açmamaya çalışın.

Aslan

Yılın ilk yarısı size uzun yollar, seyahatler görünüyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar. Hukuki konularla ilgili herhangi bir dava sürecindeyseniz durum lehinize işleyebilir. Uzun vadeli eğitim konuları da Mayıs’a kadar gündeminizde. Plüton Kova geçişiyle iş ortaklıkları, iş anlaşmaları, ikili ilişkiler anlamında bazı reformlar yaşayacaksınız. 

Karşınızdaki kişi her kim olursa olsun onunla güç savaşlarına girmeyin. Olası şüphe ile gelen krizler tez ayrılık getirir. Buralara dikkat! Satürn Balık geçişiyle beraber ailenin ortak mirası, emlak ve mülk konularıyla ilgili karar alırken iki kez düşünün. Öz otoritenizi de hatırlayarak karar almaya çalışın. Jüpiter Boğa geçişiyle mesleki anlamda iyi etkiler alacaksınız. Daha oturaklı bir düzen sizi bekliyor. Terfi edebilirsiniz. Hedeflerinizi köklenmiş bir şekilde zamana yayabilirsiniz.

Venüs retrosuyla kendinizle ve karşınızdakiyle olan ilişkilerinizde, daha içe dönük, daha sakin ve sükunette olmak size iyi gelecek. Tolerans gösterin. Fevri davranmayın. Aslan bir orman yangınıdır, ne kendinizi ne de karşınızdakini yakın!

Başak

Yıllık burç yorumları yazımızda geldik Başak burcuna. Yılın ilk yarısında ortak yatırımlarla, mirasla alakalı gündemleriniz olabilir, özellikle yükselen Başak’lar. Bu yıl kendi kazandığınız parayı doğru yönlendirmeyi öğreneceksiniz. Plüton Kova geçişiyle günlük rutinlerinizle alakalı konularda ciddi ve yenilikçi kararlar alacaksınız. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınız değişebilir. Krizlere ve olası sağlık sorunlarına da dikkat edin. 

Satürn Balık geçişiyle de ilişkiler, iş anlaşmaları ile ilgili konularda bazı sınavlardan geçeceksiniz. Daha çok sorumluluk almanızı isteyecek evren sizden! Her türlü ikili ilişkiye daha gerçekçi bakmak için bu fırsatı kaçırmayın. Zira iki buçuk yıl böyle sürecek. Ortaklıklarınız veya ilişkileriniz bitebilir. Satürn, siz sınavınızı vermeden sizden gitmez. 

Jüpiter Boğa geçişiyle yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Toprakla uğraşmak veya doğada olmak isteyebilirsiniz. Uzak ülkelerdeki doğal güzellikleri keşfetmek isteyebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızdan da destek göreceksiniz. Venüs retrosuyla ufak bir içe dönme sürecine gireceksiniz. Evrenle daha çok bağlantıda hissetmek isteyeceksiniz. Bilinmeyene daha çok yönelebilirsiniz. Sevgiyi ve öz değerinizi kendinize yönlendirme ihtiyacınız artacak.

Terazi

2023 burç yorumları yazımızda sıra adalet timsallerimize geldi. Yılın ilk yarısı sizin için ilişkiler anlamında bir şölen gibi geçecek sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya ortaklıklar kurabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalardan yana şanslısınız. 

Plüton Kova geçişiyle yaratımlarınız, üretimleriniz, aşk, flört, çocuklar gibi konularda yenilikçi ve devrim niteliğinde bazı gelişmeler yaşayacaksınız. Kova ani şeyleri de beraberinde getirir. Belki aniden evlenebilirsiniz, kim bilir? Aşkınızı yaşarken şüphenizi bir kenara bırakmaya özen gösterin. Bırakın aksın gitsin. 

Satürn Balık geçişinde rutinlerinizle ilgili daha çok sorumluluk alacaksınız. Otorite figürleri ile çalışıyorsanız bazı krizler gündeme gelebilir. Bu tarz sorunları kabul ve empati ile çözün.

Jüpiter Boğa geçişiyle alacak-verecek konuları, miras, borçlar, cinsellik, dönüşüm gibi alanlardan etki alacaksınız. Ailenizle, ortak bir yatırım planını hayata geçirebilirsiniz. Venüs retrosuyla beraber toplulukların içinde kendinizi gördüğünüz yerle, öz değerlerinizle alakalı bazı konulara eğilebilirsiniz. Özellikle Ağustos’ta sosyal çevrenizle ilgili durumları yavaş halletmeye çalışın. Gerekirse nötr tutum sergileyin. Tartışmalara mahal vermeyin.

Akrep

2022 yılını dönüşe dönüşe kapatıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler. 2023’te enerjiniz değişiyor. İş hayatınızdaki değişimler yılın ilk yarısı sizleri bekliyor. Rutinleriniz değişecek, hareketlenmeye başlayacaksınız. Plüton Kova geçişiyle aile, yuva, taşınma, anneniz, güvenlik ihtiyacınız gibi meselelerle ilgili gündemleriniz var. Bu alanda, durumlara daha önce hiç bakmadığınız açılardan bakabilirsiniz. Belki annenizle veya anne atalarınızla ilgili hiç bilmediğiniz sırlar bir anda ortaya çıkabilir. 

Satürn Balık geçişiyle yaratım, üretim, aşk, tutku, çocuksu neşeniz ve çocuklarınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya özen gösterin. Zihnin illüzyonlara açık olacak. Öz otoritenizi ve sınırlarınızı gözeterek yola devam etmeye gayret edin. Jüpiter Boğa’ya geçince Mayıs sonrası ikili ilişkilerinizde daha güvenli alanda, daha gerçekçi reformlara gitme isteğiniz artacak.

Partneriniz varsa ilişkiyle ilgili daha ciddi düşünebilirsiniz. Her türlü ikili ilişkide öz değerinizi gözeterek genişlemek isteyeceksiniz. Unutmayın, önce siz! Venüs retrosuyla beraber özellikle Ağustos ayında mesleki anlamda ani kararlar vermemelisiniz. Üstlerinizle olan ilişkilerinizde sağlıksız bir egoya yenik düşmemelisiniz. İşleri ağırdan alın.

Yay

Bu yılın ilk yarısı yaratıcılık, çocuklar, sanat, tutku, neşe ile ilgili alanlarda harika fırsatlar doğuyor sevgili Yay ve yükselen Yay’lar. 2023’e ateşli bir giriş yapıyorsunuz! Yaratımınızı ortaya koyun! Plüton Kova geçişinde yakın ilişkileriniz, kardeşlerinizle iletişiminiz, kısa eğitimler anlamında dönüşümler yaşayacaksınız.

Özgürleştirici bir iletişim tarzı benimsemek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylara daha bilgi odaklı ve gerçekçi bakacaksınız. Fikirlerle ilgili olası krizlere de dikkat etmelisiniz. Satürn Balık geçişiyle beraber evdeki baba figürünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. Daha kabulde ve sevgide kalarak, otoriteye yenik düşen durumları kendi içinizde yumuşatabilirsiniz.

Psikolojik temelli sorunları bu Satürn geçişiyle çözmeniz gerekecek ve aile içerisinde daha sağlam temeller kurmak isteyeceksiniz. Jüpiter Boğa geçişinde iş hayatınızla ilgili temeli sağlam bir sürece gireceksiniz. Günlük rutinlerinizi oturttuğunuz, daha da maddeselleştirdiğiniz bir dönem geliyor. Çalışma ortamınız değişebilir. Sağlık sorununuz varsa şifa anlamına yeni yöntemlere başvurabilirsiniz, iyi sonuçlar alabilirsiniz. Venüs retrosunda yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksaklıklar çıkabilir. Temkinli olun. Hukuki konularda acele karar vermeyin.

Oğlak

2023 burç yorumları yazımızda sıra çalışkan Oğlak’larda. Bu yıl sonunu fişek gibi kapatıyorsunuz özellikle yükselen Oğlak’lar. Evle, taşınmayla ilgili meseleler sizi Mayıs ayına kadar biraz meşgul edecek. Belki şehir değiştirirsiniz, kim bilir? 

Plüton Kova geçişinde maddi krizleri daha iyi yönetmeniz gereken kısa bir döneme gireceksiniz. Para kazanma şekliniz değişebilir. Yatırımlar yapacaksınız. Satürn Balık geçişiyle yeni sorumluluklar burnunuzun dibine kadar geliyor. Yakın çevrenizle ilişkileriniz değişebilir. Belli sınırlar çerçevesinde sevgi ve kabulle buraları şifalandırmaya başlayabilirsiniz.

Satürn sizi iletişimden sınamaya geliyor. Minik sözleşmeler yapabilirsiniz. Jüpiter Boğa geçişiyle beraber, her türlü yaratım, üretim, sanat, aşk konularıyla ilgili genişletici ve temeli sağlam etkiler almaya başlayacaksınız. Aşık olabilirsiniz, birtakım sözler verebilirsiniz. Sanatçıysanız üretimlerinizi maddi kazançlara dönüştürmeye başlayabilirsiniz.

Venüs retrosuyla Temmuz Ağustos aylarında miras, ortak mülkler, borçlar, krediler, dönüşüm, cinsellik gibi konularda bazı gündemler yaşayacaksınız. Ekstra şüpheye düşeceğiniz bazı durumları deneyimleyebilirsiniz. Öz değerinizi yitirme kaygısına girebilirsiniz. Kendinizi şüphe kuyularına atmayın, sadece durun ve bir süre gözlemci kalın.

Kova

Yıllık burç yorumları yazımızda sıra dahi burcumuz Kova’da! Mayıs ayına kadar yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde fevri olmayın. Özellikle yükselen Kova’lar kısa seyahatlere çıkabilir. Yılın ilk yarısı yeni kararlar alacaksınız! 

Kova geçişindeki kısa döneminde Plüton sizden kendi gölgenizin farkına varmanızı isteyecek. Bu büyük değişim sürecini olası krizleri de hesaba katarak iyi yönetirseniz, bir daha geçmişteki hataları tekrarlamayacağınız bir döneme girmiş olacaksınız. Satürn Balık geçişinde, maddi konularla ilgili iyi kararlar vermeniz gerekecek. Sorumluluklarınızın bilincinde olun. Yatırımlarınız gerçekçi olsun. Öz değerinizi ve öz otoritenizi göz önünde bulundurarak sağlam bir şekilde yapın. Jüpiter Boğa geçişiyle beraber ev, yuva, taşınma konularıyla ilgili fırsatlar ayağınıza gelecek.

Şehir değiştirmek isteyebilirsiniz. Doğa içerisinde başka bir yaşam alanında hayatınızı devam ettirmek isteyebilirsiniz. Nerede daha genişlemiş ve güvende hissediyorsanız orada olmak isteyeceksiniz. Annenizden veya anne atalarınızdan da bazı destekler görebilirsiniz. Venüs retrosuyla, özellikle Ağustos’ta her türlü ikili ilişkilerinizde kendi içinize dönüp bakma zamanı gelecek. Ortaklıklarla ilgili de temkinli adımlar atmalısınız.

Balık

2023 burç yorumları yazımızı Balık burcu ile kapatıyoruz. Yılın ilk yarısında size havadan para yağmaya başlayabilir sevgili bereketli Balık’lar ve yükselen Balık’lar. Maddi kazançlarınızla genişleyebilir ve daha özgür hissedebilirsiniz. Plüton Kova geçişinde etkiyi bilinçaltı konularından alacaksınız. Evren sizden korkularınızla ve kaos yarattığınız durumlarla yüzleşmenizi isteyecek.

Kendi gölgelerinizi görmek adına evrensel akıştan önemli bilgiler alabilirsiniz. Bağlantınızı güçlü tutun, yine her zamanki gibi sezgilerinize güvenin! Satürn Balık geçişiyle de kaçınılmaz olarak artık bir büyüme evresine gireceksiniz. Sorumluluklarınızın görünür olduğu, kendinize daha gerçekçi açılardan bakmanızın iyi olacağı bir dönemdesiniz. 

Jüpiter Boğa geçişiyle, yakın çevrenizden eldeki kaynaklarınızı doğru kullanmak yönünde destekler alabilirsiniz. Kendinize yeni bir şey almak isteyebilirsiniz. Gerçekçi bir bakış açısıyla genişlemek ve kendinizi yakın çevreniz dahilinde sağlama almak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve bedensel hazlarınızı yakın hissettiğiniz kişilere daha iyi ifade edebilirsiniz. Venüs retrosuyla günlük rutinlerinize özen gösterin. Mümkünse sebze ağırlıklı beslenin. Bedensel şifa için bu kısa dönemi lehinize kullanın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Reklam: info@nerodijital.com

Basın: info@sosyetiq.com