2019-20 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri

Uzun süredir makyajda doğal görünüm trenddi. 2020 itibari ile eğlenceye, göz alıcı olmaya, renkler ve dokularla oynamaya hazır olun! Bu trend makyaj için daha çekici ama çok daha modern bir yaklaşım olacak.

Altın Göz Makyajı

Biraz altın, göz alıcı görünmenin kesin yoludur. 2019 sonbahar / kış makyaj trendleri için, altın rengi makyajlı gözler kesinlikle trend. Altın, koyu ve dumanlı dış çerçeveler ile akşam makyajında vazgeçilmez olacak. Altın rengi far ile gözü çevreleyen siyah göz kalemi, genel etkinin oldukça modern olmasını sağlayacaktır.

Disko Makyaj

Bu sezonun en önde gelen makyaj trendlerinden biri de disko makyajı! Parlak ve canlı göz makyajlarının yine canlı renklerdeki rujlarla kombinlendiği, 80’ler esintisi taşıyan bu makyaj trendi, soğuk mevsimlere giriş yaparken hepimizi canlandıracak gibi görünüyor.

Kırmızı Ruj

Kırmızı dudakların şüphesiz ki feminen, seksi ve hatta sofistike bir yanı var. Bu temel silah, bu sezon makyaj sanatçılarının çoğu tarafından kullanıldı. Renge gelince, koyu bordoların yanı sıra capcanlı kırmızılar da görüldü; dokuya gelince, ultra mat veya ultra parlaklık… İstediğinizi tercih edebilirsiniz; ama bir şey kesin! “yüksek pigment altın anahtardır.”

Eyeliner

Makyaj sanatçıları, daha dramatik görünümler için kedi gözünü yeniden canlandırarak, eyelinerı oldukça uzattılar… Cesur çizgiler punk rock zihniyetini uyandırdı.

Dumanlı Gözler

Geçtiğimiz mevsimler renkle oynamış olsalar da, makyaj sanatçıları 2019-2020 Sonbahar / Kış aylarında siyah dumanlı göze yeni bir soluk getirdi ve klasik şık ve rock-chick’i ustalıkla harmanladı. Bir kapatıcıyla pürüzsüzleştirilen cilt, doğal bırakılıp; saç, etkiyi iki katına çıkarmak için sımsıkı toplanmalı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Reklam: info@nerodijital.com

Basın: info@sosyetiq.com